Kul att Du tittar in hos mig!

Lämna gärna ett spår efter Dig :)

Tack för besöket och Välkommen åter!

torsdag, maj 03, 2012

Tulpan frossa i Gult och Orange!

Febril aktivitet senaste tiden i trädgården! Det finns ju alltid saker att roa sig med i en trädgård. Har klippt all lavendel, rosor och perenner. Delat en del perenner som blivit för stora och på så sätt får man ju fler ..... både praktiskt och ekonomiskt. Dessutom mår ju perennerna bra av att föryngras och vissa var helt enkelt för stora för att passa in i rabatterna!

Sedan är ju ogräset ett kapitel för sig ...... evighetsarbete ...... tänker på det som en form av meditation när jag roar mig med ogräs borttagning.... :)

En del av "Lavendelklippet" återanvänder jag till nya lavendelplantor ...... kan inte få för mycket lavendel. Normalt sätt gör jag detta på hösten men i år blev det på våren (kanske gör jag om samma procedur till hösten) :)


Dessutom har dessa gula och orange tulpaner som visas på bilderna fått en ny glad ägare! :) Dessa tulpanlökar fanns i trädgården innan min tid och även om jag tycker att dessa är väldigt vackra så har jag bestämmt mig för att satsa på vissa färger i mina rabatter och då blev dessa över. Så jag plockade in dessa för att njuta av den fantastiska blommningen och lökarna gav jag till en vän som har mycket gult och orange i sina rabatter.

Kul att det löste sig ...... har väldigt svårt att slänga växter ...... så det löste sig ju på bästa sätt!

Tack för titten och Ha det bra!

1 kommentar: