Kul att Du tittar in hos mig!

Lämna gärna ett spår efter Dig :)

Tack för besöket och Välkommen åter!

onsdag, maj 02, 2012

Mera Tulpaner ....:) Mindful i vardagen!
 


                        


Ännu fler tulpaner som blommar det är ljuvligt! Tänk vilket mirakel det är som vi bjuds på varje år. Det är så lätt att bara ta detta för givet och stressa på och inte ta sig tid att njuta! Se, dofta och njut och du får en fantastisk upplevelse och mår så mycket bättre!

Tidsbrist är ju vanligt idag man hinner inte ens ta sig tid att njuta av upplevelser så mycket som man skulle vilja ..... det är många förpliktelser och måsten hela tiden och speciellt våren är ju ofta väldigt intensiv med alla aktiviteter mm som är på schemat.

Poängen är att njuta i vardagen när vi samtidigt är så upptagna av allt annat som stjäl vår uppmärksamhet ...... det är ofta det lilla som kan göra så stor skillnad! Även om många sitter inne och jobbar så kan man ju faktiskt titta ut (om man har tillgång till ett fönster :)) och kanske du har tur att ha en vacker utsikt med grönska eller du ser himmelen, blommor mm! Ta samtidigt ett djupt andetag och du är mer fokuserad på det du håller på med och därmed får du också ett bättre resultat!

Tillfällen finns ju också i samband med att man tar sig till och från jobbet, på lunchen, eller andra tillfällen då du är på väg någonstans ..... detta gör stor skillnad och jag är övertygad om att människor då mår så mycket bättre och faktiskt blir piggare och gladare!

Don´t miss Spring ..... stanna upp och sänk tempot då och då så kan du springa ännu fortare eller iallafall uppnå mer av det du vill ...... Det är ju egentligen inte hastigheten det handlar om utan att fokusera på rätt saker och att vara närvarande i nuet och känna in ..... dvs Se, Dofta, och Njut och då kan du uppnå bästa resultatet vad det än är!

Ha en fin fortsatt Vårdag! Och glöm inte att vara Mindful lite då och då i vardagen! Det gör stor skillnad! "Alla dessa dagar som kom och gick inte visste jag att det var livet"
Men det är faktiskt dessa dagar som är livet!

Kram1 kommentar: