Kul att Du tittar in hos mig!

Lämna gärna ett spår efter Dig :)

Tack för besöket och Välkommen åter!

söndag, maj 13, 2012

Fler vackra träd!

Äntligen var det dags för Sol igen härligt! visst var vinden lite kall men det var skönt ändå! Är behagligt trött efter många timmars trädgårdsarbete ...... idag blev det mycket jobb och inte så mycket vila och fika ...... tiden går så fort när man trivs med det man håller på med ..... hamnar i "flow" som det ju heter!

Det är en härlig känsla att faktiskt inte bry sig om vad klockan är och inte direkt ha några speciella tankar utan bara vara ...... hinna ikapp sig själv och ladda batterierna! och dessutom se resultat av sitt jobb direkt när man är klar ..... I like:) Nu är batterierna laddade på nytt! Trädgårdsarbete för mig är som en låååång meditation! Är säkert inte ensam om att känna så här!

Oj vad det växer och frodas överallt och pionerna har vuxit till sig ordentligt och är fulla av knoppar ...... snart blommar dessa en av mina absoluta favoriter ......

Här kommer lite bilder på alla vackra träd som blommar just nu och förgyller tillvaron .... det gäller att ta sig tid att njuta av dessa ...... de blommar så kort tid!

Hoppas att du har haft en skön helg oavsett om du har gjort något särskilt eller kanske praktiserat "bara vara"!Musik: 3 Doors Down - Here without you

                  


Ha det Bäst!  Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar