Kul att Du tittar in hos mig!

Lämna gärna ett spår efter Dig :)

Tack för besöket och Välkommen åter!

söndag, juli 01, 2012

Self Heal

Self Heal är en marktäckare som jag valt till min oas och som jag tycker mycket om! Den sprider sig lätt och det blir ju mindre ogräs när man har marktäckare. Förenar alltså nytta med nöje.Här Self Heal tillsammans med Rosa Salvia .... I like :)


Pågående jobb (never ending ..... :))) med att bland annat sprida Self Heal där jag vill ha den ..... ta ogräs och samla in en del stenar till som dykt upp ...... tur att jag gillar stenar ...... :))) luckra jorden akutbehov .... ja jag ligger efter med detta .....  jaaaa det finns alltid att göra om man vill!
Här syns tecken på att det äääääär långtifrån "färdigt" eller perfekt i min oas ...... bjuder på detta ...... trädgården ska ju inte stressa en ..... eller ?

Vad tycker Du?


Angels to fly
                 

Ha det Bäst! Kram

1 kommentar:

  1. Self Heal har jag aldrig hört talas om men den är fin...Det där med stress: Det är bara att konstatera, man vill så mycket så tiden räcker inte till och det blir en form av stress! Men jag tror inte det är en negativ stress :) Men man ju fundera över hur det skulle vara om allt vore perfekt? Ingenting att göra för det inte är ett ogräs nånstans? Näe, inte kul alls..... vad skulle man göra då? ;)

    kram

    SvaraRadera