Kul att Du tittar in hos mig!

Lämna gärna ett spår efter Dig :)

Tack för besöket och Välkommen åter!

måndag, juli 16, 2012

Röd Rudbeckia på G

Godmorgon!  idag skiner solen i Malmö ..... härligt ..... inte från en klarblå himmel men solen visar sig iallafall. Idag ska jag ha en härlig, rolig, mindful dag tänkte jag :))) Nej jag har inte semester ..... dessa förhållningssätt kan man ju ha ändå inför sin dag!

Tycker att det är fantastiskt att man till ganska stor del kan bestämma hur man vill förhålla sig till sin dag ..... att vara tacksam för att helt enkelt Leva ..... för det är inte självklart ..... det kan ta slut när man minst anar det. I detta sammanhanget så blir inte vädret sååå viktigt (även om jag nämnde vädret). Med det menar jag att även om det ösregnade så kan man faktiskt välja ovanstående inställning till sin dag!

Denna inställning börjar egentligen direkt när man vaknar ..... man kan ju tänka oj nu måste jag gå upp, usch det regnar, jag är trött, hemska jobb eller vad det nu är ..... eller så kan man tänka vad kul och spännande ... en ny dag ska jag möta idag ... och känna en glädje, förundran, förväntan eller vad det nu kan vara inför att få möta denna nya dag! Detta är något man kan öva upp ..... om du inte provat så kan jag varmt rekommendera detta.

Nu till lite blommor detta är ju en trädgårdsblogg ...... :)

Röd Rudbeckia även kallad Echinacea eller Röd Solhatt har kommit så här långt ..... tycker dessa är vackra redan nu innan de slagit ut. Så jag var bara tvungen att ta lite bilder på dessa redan nu innan de blommar.

Som små vackra konstverk .... I like:)


Detta är både en vacker blomma och läkeväxt. Den blommar första gången året efter sådd men den är perenn så man kan njuta år efter år av denna vackra blomma som förenar nytta med nöje! Ur blad och rötter extraheras substanser mot inflammationer, förkylning och influensa.Celine Dion & Barbara Streisand - Tell Him

                

Ha det Bäst!  Kram

1 kommentar:

  1. Jeg kom bare lige forbi.
    Gode billeder af de smukke blomster.
    Tak for kigget.
    Ha´ en dejlig dag.

    SvaraRadera