Kul att Du tittar in hos mig!

Lämna gärna ett spår efter Dig :)

Tack för besöket och Välkommen åter!

fredag, april 27, 2012

Naturens under!


Äntligen visade solen sig igen i Malmö iallafall :) Hoppas att vädret håller i sig i helgen då jag har en hel del att pyssla med i trädgården! Ligger lite efter bland annat på grund av regn!

Har en hel del perenner kvar som ska klippas ner, ogräset verkar frodas tyvärr :) och en hel del annat att roa mig med. Dessutom så gäller det att njuta och ta vara på denna underbara tid som nu är!

Solen var tillbaka men det kom lite regnskurar emellanåt och från och till var vinden ganska så kall men ...... vi går mot varmare tider ..... förhoppningsvis redan nu i helgen!

Så det lär bli mycket jord under naglarna i helgen ....  I like! :)

Det blir så tydliga resultat direkt vid trädgårdsarbete - det tilltalar mig .... klippte en massa perenner och tog ogräs (var kommer allt ogräs ifrån?? :)) och så ser man resultat direkt! Dessutom rinner all stress av vid trädgårdsarbete tycker jag ...... och batterierna laddas .... härligt!!

Sedan blir man ju piggare också av allt utejobb och dagsljus som det blir ...... saknar verkligen detta på vintern!


Tack för titten och Ha det Bäst!

2 kommentarer:

  1. Jaa, Lena! Det är en underbar årstid vi väntar på. Jag älskar oxå att bli jordig under naglarna. Undrar om det är en bristsjukdom eller nåt ;)

    //Veronica

    SvaraRadera