Kul att Du tittar in hos mig!

Lämna gärna ett spår efter Dig :)

Tack för besöket och Välkommen åter!

fredag, augusti 31, 2012

Orange :)

Oj vad tiden går fort idag är det sista dagen i augusti månad .... och vi närmar oss hösten och mörkare tider ..... ljusmässigt ialla fall. Det finns ett ordspråk som jag tycker om som Du säkert hört: Förbanna inte mörkret utan tänd ett ljus :) I like


Orange ja jag har mycket orange i mina rabatter just nu :) fast jag planerade för rosa och andra färger .... ja jag har rosa också men en hel del orange ..... passar ju nu framöver när det blir mer och mer höstfärger :)


Visst är orange vackert på sitt sätt och orange och lila tycker jag är väldigt vackert ihop ...... även om jag inte direkt valt dessa färgteman .... naturen sköter detta så bra själv :)))


Här kommer 5 punkter till från boken Hetsa inte upp dig över småsaker av Richard Carlson där han tar upp olika sätt att hindra småsaker från att ta överhanden:


36.  Se det oskuldsfulla


37.  Välj vänlighet framför att ha rätt


38.  Bekräfta för tre personer (idag) hur mycket du älskar dem


39.  Var ödmjuk


40.   När du inte minns vems tur det är att ta ut soporna - gör det själv ...  hmmmm förmodar att för alla som bor själv utgår denna punkt :)


Zinnia är en ny favorit :) Underbar och tacksam att odla

Orange igen :)))


Underbara John Lennon med sin hyllning till Yoko .... tänk vad han fick kämpa för sin kärlek till Yoko!! Som tur är har tiderna förändrats en hel del sedan dess. Kärlek kan väl aldrig vara fel!

Kärleken övervinner allt - Amor vincit omnia
             

Önskar Dig en fin helg!  Kram

1 kommentar:

  1. Den oranga färgen är så varm och definitivt så passar den till hösten....

    Mmmm, i morgon går jag med soporna!

    Bra tänkvärda kommentarer som alltid :)

    Kram

    SvaraRadera