Kul att Du tittar in hos mig!

Lämna gärna ett spår efter Dig :)

Tack för besöket och Välkommen åter!

lördag, juni 16, 2012

Pionfrossa o Funderingar!

Underbara Piontiden är här ...... Själv frossar jag i pioner både inne och ute just nu!! Doften är ljuvlig ...... Fortfarande ingen riktig sommarvärme men det är bara att gilla läget ..... inte mycket annat man kan göra! Det tar bara energi och gå runt och klaga på vädret ....... sedan när värmen kommer (vilket den väl gör?? :)) då klagar många på att det är för varmt istället! :)

Ja dessa väderklagomål (som även jag själv kommer på mig med att syssla med ibland ....) är ofta andra saker som ligger bakom men det är ju ibland lättare att klaga på vädret!! Det är ju ett ganska neutralt ämne även om det väcker känslor sååå är det alltid av någon anledning okey att diskutera vädret!!

Vi kan iallafall konstatera att väder har vi varje dag!! Med rätt kläder finns det inget dåligt väder! Däremot är jag själv ibland dålig på att acceptera vädret då det tex hindrar mig i mina trädgårdsplaner ..... dåååå klagar jag oftast men kommer på mig själv och försöker att återgå till acceptansläge! Ibland lyckas jag och ibland misslyckas jag totalt i detta!

Ja ingen människa är felfri och det är befriande att inse detta tycker jag! Gudskelov är vi inte perfekta ..... själv tycker jag att det är detta som gör en människa intressant ..... och alla har vi vår livshistoria med oss och därför är det sååååå viktigt att inte döma någon utan att ha gått (en mil ... eller kanske flera mil :)) i dennes skor .....
     
    

 Pionfrossa inomhus

 Pionfrossa utomhus


     James Blunt - Goodbye my lover

            

Ha en skön helg!

2 kommentarer:

 1. Skønne blomster.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god lørdag aften.

  SvaraRadera
 2. Your peonies are beautiful. Hello from California.
  I hope you are having a wonderful weekend.

  SvaraRadera